A cégünkről

Szlovákián az egyik legfontosabb üzleti vállalkozások közé tartozunk. A legnagyobb cigaretta, dohánytermékek és tartozékok forgalmazói vagyunk, melyek trafikokban és újságárusoknál kerülnek értékesítésre.

About us

Már több mint 20 éve különféle dohány terméket, dohányzási cikket és tartozékot kínálunk. 2011 óta bővítettük termékkínálatunkat az irodai eszközök és könyvek értékesítésével. A belföldi piacon az egyik legnagyobb cigaretta, dohánytermékek és tartozékok forgalmazói vagyunk, melyek főleg trafikokon és újságárusoknál kerülnek eladásra.

A világ számos dohány- és cigaretta márka kizárólagos importőre és forgalmazója vagyunk. A kiskereskedelmi trafik és újságárus hálózatot 11 holding-forgalmazó partnerünk által üzemeltetjük, TABAK PRESS nevén.

Együttműködünk a legfontosabb üzleti hálózatokkal mint például a Tesco Stores, Billa Slovakia, LIDL, Kaufland, COOP Jednota stb.

2009 óta sikeresen jelen vagyunk a Cseh piacon, ahol együttműködünk a cseh PressMedia társasággal és szakmai trafikokat üzemeltetünk.

A 2017-es év a cseh piacon való részesedésünk növekedését jelentette a Valmont-tal való egyesülésnek köszönhetően, amely a harmadik legnagyobb kiskereskedelmi hálózat az újságáru, dohánytermék és alkohol területén Csehországban.