Iroda kellékek

Az irodaszerek portfoliója több mint 7000 aktív árucikket és több száz márkát tartalmaz. Napi szinten látjuk el a nagykereskedőket, kis- és középvállalkozásokat azokkal az irodaszerekkel, amelyek az iroda zökkenőmentes működéséhez szükségesek.

  • Irodaszerek
  • Iskolaszerek
  • Tonerek
  • Higiéniai termékek
  • Irodaberendezés
  • Reklámtárgyak

2011. június 1-től új részleg jött létre a GGT értékesítési részleg részeként - irodaszer részleg. Ez a részleg biztosítja a fogyóeszközök forgalmazását a kiskereskedők és nagykereskedők részére, valamint a különböző Szlovákia és a Csehország területén működő vállalatok számára. Jelenleg jelentős belföldi és külföldi irodaszer gyártóval és forgalmazóval dolgozunk, hogy ügyfeleink széleskörű igényeit kielégítsük az irodai felszerelés terén.

A legfontosabb gyártók ICO ZRT.,HIT OFFICE s.r.o.,Metsa Tissue Slovakia s.r.o.,Harmanec - Kuvert , spol. s r.o., MiF, s.r.o., SAKOTA SLOVAKIA, s.r.o., Herlitz Slovakia s.r.o., HENKEL SLOVENSKO spol. s r.o.,NOTES, a.s.,CENTROPEN SR, s.r.o… stb..

Archiválás és tárolás

A termékarchiválásra és tárolásra használatos fogyóeszközök. Ezek közé tartoznak a dossziék, iratgyűjtő, mappák, iratrendezők, magazin állványok, archív dobozok és boxok.

Papír

A papír kategóriában a fénymásoló papíron kívül különböző minőségű, számítógépes, fax, térképszerkesztő és xerox papírok, papírszalagok pénztárgépekhez, borítékok, különféle öntapadó címkék és más papírtermékek is megtalálhatóak.

Festékpatronok nyomtatókhoz és fénymásolókhoz

A kínálatunkban eredeti márkájú, repaszált és kompatibilis tonerek is megtalálhatóak. A különféle típusú nyomdagépekhez számos patronnal és tintapatronnal rendelkezünk (HP, Canon, Lexmark, Xerox, Epson, Konica, Minolta, Brother, Kyocera, Ricoh, stb.)   

Írószerek

A legszélesebb körű írószerek kínálata mindenféle tollak, ceruzák, kiemelők, linerek és filctollakat tartalmaz. Grafit, mechanikus ceruza vagy klasszikus töltőceruza, golyós, gél, kínai, mechanikus, töltő, kerámia - mindenféle tollakat kínálunk.   

Irodaszerek

Az irodai eszközök kategóriájában minden olyan irodai berendezést tartozik, mint a tűzőgépek, lyukasztók, korrekciós és ragasztási segédeszközök, ollók, fűzőkapcsok, klipek, gumiszalagok vagy bélyegzők.

Iskolaszerek

Az iskolaszerek között speciális tollakat kínálunk iskolásoknak, füzeteket, vonalzókat, körzőket, zsírkrétákat, vízfestékeket, temporafestéket és egyéb iskolai kellékeket Az iskolakezdés előtti időszakban iskolatáska és a különböző motívumos tolltartók széleskörű választék található.

Irodai technika és prezentáció

Kellékeket kínálunk a napi prezentációkhoz, mint pl. flipchart, mágneses, parafa táblák és irodai berendezések, iratmegsemmisítő, vágógépek, kötőgépek, lamináló technikák és hozzátartozó kellékek.

Számítógép tartozékok

Átfogó tartozékokat kínálunk egérpadok, pendrive-vok, CD és DVD adathordozók. A számítógép tisztítására speciális tisztítószereket kínálunk.   

Higiénia és csomagolóanyagok

Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos tisztítószerek, a professzionális takarításra alkalmas termékek, ipari áru, csomagolóanyagok, adagolók és utántöltők és még sok más higiéniai termék. 

Irodaberendezés

Irodáját, konyháját vagy recepcióját az Ön igényeihez és elvárásaihoz megfelelően rendezzük be. A bútorokat pontos méretben tudjuk biztosítani, beleértve a szállítást és a szerelést.

Reklámtárgyak

Elképzelései szerint legyártjuk a munkaruházatot, névjegykártyákat, borítékokat, fejléceket, bélyegeket és különböző promóciós cikkeket, amelyeket hiteles gyártók sorából kínálunk.