A kereskedelmi hálózatot fokozatosan korszerűsítsük, az elavult klasszikus újságos standokat lecseréljük modern alumínium standokra nyitható szárnyakkal, amelyek a magazinok kiállítására szolgálnak.

Az üzletközpontokat és az üzlethelyiségeket korszerűsítjünk és speciális márka trafikokat hozunk létre, ahol ügyfeleinknek széles körű folyóiratokat és kiegészítő termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.

Az optimális raktárkészlet biztosításához a kiskereskedelmi boltjainkban a Planning Wizard rendszert használjuk.

A cigaretta, szivar és egyéb dohányzási és dohánytermékek teljes választékán kívül számos kiegészítő termék és szolgáltatás kínálkozik a legigényesebb ügyfelek számára is.

Kiskereskedelmi hálózat

Szolgáltatásaink

Paysafecard

Az értékesítési pontokon különböző értékű Paysafe kártyát vásárolhat. További információkért látogasson el a www.paysafecard.com weboldalra.

Lottó és szerencsejáték tevékenység

A kiskereskedelmi hálózatban szerencsét próbálhat TIPOS szerencsejáték egyikével vagy a TIPOS és a NIKÉ kaparós sorsjegyek széles skálájával. Ugyanakkor lehetősége van a jegy értékelés ellenőrzésére, a szerencsejátékokból vagy a kaparóssorsjegyből származó nyeremények kifizetésére.

Mobilegyenleg feltöltése

A kínálatunkban megtalálhatóak az aktuális fajta feltöltő kuponok az alábbi mobilszolgáltatókhoz: Orange Slovensko, a.s., Slovak Telekom, a. s, O2 Slovakia, s.r.o.

DEPO

Az értékesítési pontokon különféle kulturális, társadalmi és sporteseményeket lehet jegyet vásárolni. Az aktuális ajánlatról további információkért látogasson el a www.depo.sk weboldalra.

Ticketmedia

At our retail outlets, it is possible to buy tickets for various cultural, social and sport events. For more on upcoming events, please visit www.ticketmedia.sk

M-BOX

A TABAK-PRESS üzleteinkben hirdetési felületet talál az Ön hirdetése számára. Egy dinamikusan reklámspotokból álló prezentációról van szó, amelyek vásárlásra ösztönzik az ügyfeleket. A 30 másodperces digitális hirdetés naponta jelenik meg a 40" Full HD képernyőn napi 220 alkalommal, ez a 200 üzlet esetén napi 44 000-szer a teljes hálózaton és legalább havonta 1.200.000-szeri megjelenést képez. Az újdonság a mini 10" LCD képernyő, úgynevezett Lilliput, amelyek közvetlenül a pénztár zónában vannak elhelyezve. További információért látogasson el a  www.mbox.media

PRESS CAFÉ

Élvezze a kellemes környezetet a PRESS CAFÉ kávézókban és próbálja ki a minőségi kávék vagy ízletes teák egyedi keverékét egy olyan helyen, ahol megtalálhatja az újságok és magazinok legnagyobb választékát.

Speciális szivar értékesítés

A szaküzleteinkben megtalálhatóak különböző márkájú nedves és száraz szivarok - Kuba, Dominikai Köztársaság, Honduras, Guatemala és a világ más részeiről. A szivarok, amelyek különleges tárolást igényelnek az ideális nedvesség és hőálló környezetben, humidorokban tárolják. Humidorokban a szivar tárolására ideális feltételeket tartanak fenn, amelyek 18-21 ° C és nedvességtartalma 70-72%. A változatos szivar kínálatunkat különböző márkájú kubai rumok egészítik ki.

Szlovák posta szolgáltatás

Jelenleg a szlovák postai szolgáltatásokat nyújtjuk a Kaufland Malacky és a Kaufland Bratislava - Podunajské Biskupicenél.

Menetjegyek

A Pozsonyi megye területén a Dopravný podnik Bratislava a.s. menetjegyek kizárólagos forgalmazója vagyunk. Jegyek megvásárolhatók a kiskereskedelmi üzletekben és standokban a pozsonyi megyében.