A nagykereskedelmi tevékenységünk magába foglalja az összes aktivitást, amely a termék értékesítésével és szolgáltatásával van összefüggésben, beleértve a termékek forgalmazását, szállítás az összes szinten. .

A regionális forgalmazó cégek 11 szlovák régióban működnek. Ezek biztosítják a magazinokat és újságokat, cigarettákat, kiegészítő termékek forgalmazását közvetlen értékesítésre, és ugyanakkor a TABAK PRESS elnevezésű kiskereskedelmi hálózatot működtetnek.

GGT Megrendelési rendszer

B2B megrendelő rendszer az ügyfelekkel való elektronikus kommunikációhoz szolgál, ahol a részletes termékinformációk mellett számos olyan funkciót kínál, amelyek egyszerűsítik az Ön megrendeléseit. Online hozzáférés a szállítólevélhez és a megrendelési előzmények megtekintésére a hét mindennapján.

A megrendelési rendszer www.ggtshop.sk többek között funkciót kínál mint például : gyors rendelést, megrendelések importálását előre elrendezett sorrendben, válogatást, szűrést, termékek rendezését, hasonló termékeket kínálatát, aktuális készletet stb.

Megrendelési rendszer VIP ügyfelek részére

Az online megrendelési rendszer célja, hogy megrendelhesse az árucikket az igényesebb ügyfelek számára jóváhagyási eljárással, amely az egyszerű rendelés mellett számos előnnyel jár:

  • Lehetőség nyílik rendelni az egyes központokból a főközpont beavatkozása nélkül.
  • Csak előre meghatározott készlet megrendelésére van lehetőség, amelyet a központ vagy a főközpont jóváhagy, illetve szerződésben megállapodott termékválaszték előre meghatározott árak alapján.
  • Jóváhagyási eljárás vezető munkatárs segítségével.
  • Közvetlen megrendelés a rendszerbe való bejelentkezéshez szükséges.
  • Lehetőség van pénzügyi keretek meghatározására az egyes központok számára, amely lehetővé teszi az egyes központok költségeinek felügyeletét és ellenőrzését
  • Online hozzáférést biztosít az árakhoz, megrendelésekhez, kézbesítési jegyzékekhez és számlákhoz 24 órában a hét minden napján
  • Számlákat exportálhat XLS, TXT, XML formátumba, pl. a SAP rendszerbe.
  • Biztonságos információk a HTTPS biztonsági tanúsítvány használatával.